Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Samandıra avantajlı fiyatlarla satışta

Blue Garden Samandıra projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Işıklı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 23.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 3 blok ve 131 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca projede ticari blok yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

23.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 3 blok ve 131 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca projede ticari alan yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 54 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 98 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 126 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, buhar odası, hamam, sauna, kafeterya, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak modeline sahip olan dairelerde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca konutlarda spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Blue Garden Samandıra konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Çevre yollarına ve otobana yakınlığı sayesinde kolay ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca deniz otobüsü, metro, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Blue Garden Samandıra fiyatları ne kadardır?

Blue Garden Samandıra projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 54 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 667.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 98 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 799.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.449.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projedeki 1 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin ön satışa özel yüzde 35 peşinatla vade farksız ödeme imkanı sağlanmaktadır. 2 artı 1 dairelerde ise yüzde 25 oranında indirim imkanları bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 699 84 18 veya 0 (532) 263 53 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…