Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Garden Sancaktepe konutları 2021 sonunda teslim edilecek

Blue Garden Sancaktepe projesi Işıklı İnşaat kalitesiyle hayata geçmiştir. Proje alanının yüz ölçümü 25 bin metrekare olan bu daireler 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip olabilmektedir. Ayrıca bu dairelerin alt kısmında ticari üniteler bulunur. Sancaktepe’nin en iyi konut projeleri arasında olan Blue Garden, krediye ya da takas yöntemine uygun olmayan daire seçeneklerine sahiptir. Bununla birlikte konutların brüt – net büyüklükleri şöyle gösterilebilmektedir:

  • 3 + 1 Odaya sahip daireler

Brüt: 155 m2

Net: 120 m2

  • 2 + 1 Odaya sahip daireler

Brüt 124 m2

Net 100 m2

Ayrıca bu dairelerin hepsinde jeneratör altyapısı, internet altyapısı, görüntülü diyafon, ankastre mutfak seti ve kaliteli spot aydınlatmalar mevcuttur. Aydos Ormanı ile yakın olan proje alanının havası oldukça temizdir. Sahil yolu ise buraya 5 – 10 dakikalık bir mesafededir. Projenin konumu kadar, deprem yönetmeliğine uygun olması da önemli bir detaydır. Bununla birlikte tüm dairelerin gelişmiş yalıtım özelliklerine sahip olduğu görülmektedir. Dolayısıyla hem yazın hem de kışın bu dairelerde konforu yaşamak mümkündür.

Blue Garden konutları nerededir?

Işıklı İnşaat kalitesi ile hayata geçen bu proje, Sancaktepe’nin Osmangazi Mahallesi’nde yer alan İbrahim Ethem Caddesi üzerinde konumlanmıştır. Söz konusu cadde ile Melikşah Sokak arasında kalan daireler aynı zamanda Alsancak Caddesi’nin de bitişiğindedir. Konutların yürüme mesafesinde Hakmar Ekspres ve Şok market şubeleri, Alaaddin Camii, Ihlamur Koşu Parkı ve İbn – i Sina Ortaokulu vardır. Bununla birlikte pek çok İmam Hatip okulu, mesleki – teknik liseler ve özel anaokulları da çok yakın mesafededir.

Blue Garden Sancaktepe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Blue Garden Sancaktepe satılık daire türleri 2021 yılının sonuna doğru teslim edilecektir. Dairelerin fiyat aralıkları ise oda sayılarına göre birbirinden farklıdır. 2 + 1 odalı daireler yaklaşık 840 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. 3 + 1 odalı dairelerin fiyatları ise 950 bin TL’den başlar. Bununla birlikte tüm fiyat seçeneklerini öğrenmek isteyenler şu numaraya ulaşabilir:

  • 0 532 263 53 77

Ayrıca diğer konut projelerini merak edenler BURAYA tıklamalıdır.

 

Exit mobile version