Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Marmara fiyat

Ordu ilinin Ünye ilçesinde Blue Marmara Ünye projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Saryap İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Atatürk Mahallesi’nde konumlandırılmış olan proje konut bloğu olarak meydana geliyor.

Lokasyonu itibariyle dikkat çeken proje caddeye yakın bir konumda inşa ediliyor. Proje, iki konut bloğundan meydana geliyor. Sitede yer alan konut blokları onar katlı olacak şekilde tasarlandı. Bu yaz tamamlanması planlanan Blue Marmara projesinde alıcılar için 58 adet konut yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar tek bir plandan meydana geliyor. Tasarlanmış olan bu plana göre bahsi geçen projede yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde inşa ediliyor. Alıcılarına 3+1 olarak sunulan dairelerde konut büyüklükleri ise 145 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Bahsi geçen konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Peyzaj alanlarına önem veren Blue Marmara projesi aile yaşamına uygun bir şekilde yükseliyor. Proje, alıcılarına huzur ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Blue Marmara projesi daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 3+1 konutlar 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Konutların brüt metrekare fiyatları ise bin 656 bin TL olarak belirlendi. Bu şekilde projede yer alan 3+1 konutların bir kısmı da 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Balkonlu olarak inşa edilmekte olan proje, caminin hemen karşısında konumlandırılmış durumda. Site sakinleri için açık otopark hizmeti de veriliyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılının Temmuz ayında çalışmalarının tamamlanması ve ardından Blue Marmara projesindeki dairelerin alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0454 333 16 66 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.