Kategoriler
Proje Haberleri

BlueSea Mimarsinan yüzde 35 peşinatla satışta

Başyapıt A.Ş. firması tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi, Mimar Sinan Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek BlueSea Mimarsinan villa projesinde yüzde 35 peşinat ödeyerek bir villa sahibi olma fırsatı elde etmiş oluyorlar. Projede fiyatlar ne kadar? Ödeme planı nelerdir? Villaların özellikleri neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Büyükçekmece villa projesi 10 bin 700 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Başyapıt Blue Sea Mimarsinan projesinde toplam 30 adet villa yer alıyor. Mimaroba sahilinde yer alan arazi üzerinde inşa edilecek olan villa projesi yeşil ve mavi ile iç içe bir hayat vadediyor.

Villa özellikleri neler?

Başyapıt Blue Sea Mimarsinan villa projesinde yer alan villalar 6+1 tipinde projelendirildi. Villaların büyüklükleri ise brüt 470 metrekare, net ise 400 metrekare büyüklüğe sahip.

BlueSea Mimarsinan projesindeki villada 6 adet banyo mevcut. 280 ile 486 metrekare arasında arsa payı olan villaların dışında 1.650 metrekare ortak alan bulunuyor. Ortak alan içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, bisiklet yolu, kamelya, gölet bulunuyor.

Başyapıt Blue Sea Mimarsinan projesinde her villanın kendisine ait 4 araçlık kapalı otopark alanı mevcut. Her villanın kendisine ait saunası, hamamı, spor salonu, havuzu, jakuzi de mevcut. 3.5 kat yüksekliğine sahip villalarda android sistemli akıllı ev, 7/24 güvenlik, kapalı otopark da bulunuyor.

BlueSea Mimarsinan fiyatları ne kadar?

BlueSea Mimarsinan projesinde yer alan villaların fiyatları ise 5 milyon 650 bin TL’den başlıyor. Villa sahibi olmak isteyenler önce yüzde 35 peşinat ödeniyor. Daha sonrasında ise kalan tutar için 12 ay vade ile ödeme yapılıyor.

Sahile 1 dakika, şehir merkezine 3 dakika yürüme mesafesinde, kolejlere ve okullara ise 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan proje Mimar Sinan Merkez Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje Künye

Adres : Mimar Sinan Merkez Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Büyükçekmece / İstanbul
Proje Sahibi : Başyapıt A.Ş.
Yüklenici Firma : Başyapıt A.Ş.
Proje İsmi : Bluesea Mimarsinan
Arsa alanı : 10.700 metrekare
Villa Sayısı : 30 Adet
Ticari ünite : 16 Adet
Villa tipi : 6+1
Tel : 0212 852 13 80

Diğer proje haberleri için tıklayınız