Kategoriler
Proje Haberleri

Bluewave Park Hisartepe satılık 3 + 1 ve 4 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Bluewave Park Hisartepe projesinin 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçenekleri satışa çıkmıştır. Bu daire seçenekleri oldukça yoğun talep görmektedir. 3 + 1 odalı daireler brüt 145 metrekare – net 135 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 + 1 odalı daireler brüt 195 metrekare – net 180 metrekare olmaktadır. Bu konutların hepsinde ebeveyn banyosu, ısı yalıtımlı özel pencereler, ses yalıtımlı duvarlar ve en önemlisi, konfor bulunmaktadır.

Ozan İnşaat firması, konfor için gereken tüm detayları bu projeye dahil etmiştir. Ayrıca projenin en çok dikkat çeken özelliklerinin başında konumu gelmektedir. Bu proje, Bursa’nın Marmara Denizi kıyısındaki Gemlik ilçesinde hayata geçen bir projedir. Gemlik, coğrafi özellikleri dolayısıyla tarıma elverişli ve yapılaşmaya son derece uygun olmaktadır. Ayrıca Marmara Bölgesi’nin yüksek deprem riskine karşı en kaliteli inşaat malzemeleri tercih edilmektedir. Kışın ve yazın olumsuz hava koşullarından etkilenmemek, deprem riskine karşı güvende olmak için Bluewave Park konutları uygun seçeneklerdir.

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Bu konut projesi, yaklaşık 115 bin nüfusa sahip olan Gemlik’in Hisar Mahallesi’ne gerçekleşmektedir. Kıyı bölgesine çok yakın olan daireler, Bursa – Yalova Yolu ile Gebze – Orhangazi – İzmir Otoyolu arasındadır. Gemlik Ticaret – Meslek Lisesi, Gemlik Hisar Anadolu Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesi de yakındadır.

Bluewave Park Hisartepe satılık daire fiyatları nelerdir?

Bluewave Park Hisartepe satılık daire fiyatları daire türüne göre değişebilmektedir. 3 + 1 odalı daireler yaklaşık 600 bin TL değerindeyken 4 + 1 odalılar 800 bin TL değerindedir. Ayrıca tüm konut seçenekleri kredili alıma uygundur. Proje detayları hakkında bilgi sahibi olmak için satış ofisi 7 / 24 ziyaret edilebilir. İletişim adresleri şunlardır:

Doktor Ziya Kaya Mahallesi, Orhangazi Caddesi, Dinceli İş Merkezi, B Blok, Ofis 1 / Ozan İnşaat.

0532 361 03 47

Ayrıca anasayfaya dönmek için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version