Kategoriler
Proje Haberleri

BMY Manzara Pendik konutları hemen teslim fırsatıyla satışta

BMY Manzara Pendik konutlarını adını, proje sahibi olan BMY (Başaran Mülk – Yapı) İnşaat’tan almaktadır. Bu projenin, toplamda 90 adet 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireleri ise oldukça konforludur. Proje kapsamındaki pek çok dairenin dikkat çeken özelliği ise önü kapanmayacak şekilde deniz manzarasına sahip olmalarıdır. Pendik ilçesinin en yeni ve en güzel konutları arasında bulunan dairelerde çok sayıda donanım özelliği de mevcuttur. Örneğin bu proje, yangın ve deprem konulu yönetmeliklerin tamamına uygun olmaktadır.

Ayrıca jeneratör desteği, su deposu, günün her saatinde hizmet veren güvenlik personelleri, kamera sistemi, yangın alarmı ve fiber internet altyapısı konut özelliklerindendir. Bununla birlikte her dairenin iskanı alınmıştır. Dolayısıyla bu yeni konutlar, krediye uyumlu olarak sahiplerini beklemektedir.

Proje konumu neresi olmaktadır?

Başaran Mülk Yapı şirketi, BMY Manzara Pendik projesini Pendik’in en güvenli ve yaşanılabilir bölgelerinden bir tanesi olan Çınardere Mahallesi’nde hayata geçirmiştir. Ayhan Aslan Sokak üzerinde yükselen bu konutların civarında Perihan Yaşar Akarsu Aile Sağlığı Merkezi, Özel İbn-i Sina Anadolu Sağlık – Meslek Lisesi, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi, Özel Ayça Akşam Anadolu Lisesi ve Faruk Demirbağ Anadolu İmam Hatip Lisesi mevcuttur. Ayrıca Centrium Pendik AVM ise en fazla 10 dakikalık bir yürüme mesafesindedir.

BMY Manzara Pendik satılık daire seçenekleri nelerdir?

Projenin satılık daire seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Dolayısıyla BMY Manzara Pendik satılık daire fiyatları şöyle sıralanabilir:

(Brüt – Net m2)

  1. 2 + 1 Odalı daireler
  • 103 – 74 m2 : 450.000 TL
  • 105 – 77 m2 : 530.000 TL

 

  1. 3 + 1 Odalı daireler
  • 130 – 93 m2 : 455.000 TL
  • 135 – 99 m2 : 650.000 TL

Ayrıca bu satılık daireler hakkında detaylı bilgi için arayınız: 0541 850 05 40