Kategoriler
Proje Haberleri

Bodrum Beyaz Evler 250 bin TL peşinatla satışta

Bodrum Beyaz Evler projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Muğla Milas’ta bulunan proje Beyaz Evler Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Villa konforunda olan bu konutlar tamamı 2 katlı yatay mimari anlayışıyla inşa edilmiştir. Sitede toplam 108 konut bulunmaktadır. Bu konutların hepsi 2 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra bahçe kat ve teras kat şeklinde 2 farklı seçenekte satıla sunulmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Villa konforunda olan bu konutların tamamı 2 katlı yatay mimari anlayışıyla inşa edilmiştir. Sitede toplam 108 konut bulunmaktadır. Bu konutların hepsi 2 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra bahçe kat ve teras kat şeklinde 2 farklı seçenekte satıla sunulmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu, geniş bahçeler, yürüyüş parkurları, kültürel ve sosyal alanlar bulunmaktadır. Amerikan mutfak, ankastre fırın, klima ve teras mevcuttur. 2 adet banyo bulunan bu konutlarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Bodrum Beyaz Evler konumu ve fiyatları hakkında

Bodrum Beyaz Evler projesi Muğla’nın Milas İlçesi Meşelik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır.
Projede 3 farklı ödeme fırsatı sunulmaktadır. 250 bin TL peşinatla bu konutlara sahip olabilirsiniz. Projede bulunan brüt 88 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 920.000 TL ile 950.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 937 72 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version