Kategoriler
Proje Haberleri

Bodrum Modern fiyat bilgisi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir Alman kuruluşunun Türkiye iştiraki olan Leitert Bau & Co. KG firması imzasıyla hayata geçirilen Bodrum Modern konut projesi, toplam 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

17 blokta 198 adet daire ve 15 adet müstakil tek katlı konuttan meydana gelen konut projesinde, 2+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar yer alıyor. Konut büyüklüklerinin 83 metrekare ila 109 metrekare arasında değiştiği konut projesinde, konut büyüklükleri 83 metrekare ila 109 metrekare arasında değişiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Bodrum Modern konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 89 bin euro ila 139 bin euro arasında, 4+1 tipteki daireler 139 bin euro ila 249 bin euro arasında fiyatlarla satılıyor.

Yüzde 62’si satılmış durumdaki konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Projede yüzde 50 peşinat vererek 36 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim yapılıyor.

Bodrum Modern konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, SPA, restoran, kameralı güvenlik, iskele ve güneşlenme terası gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deniz manzaralı konut projesinde; su deposu, hidrofor ve jeneratör bulunuyor. Balkonlu projede, rezidans hizmetleri de mevcut. Rezidans konseptli proje, 5 yıldızlı otel statüsüne sahip.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. Tuzla Koyu manzaralı konut projesi, Bodrum Havalimanı’na 10 kilometre, Güvercinlik sahiline 2 kilometre, Bodrum merkeze ise 20 kilometre mesafede yükseliyor. Konut projesi aynı zamanda Vita Golf Park ve Muğla‘nın en büyük AVM’sine yürüyüş uzaklığında inşa ediliyor.

Bodrum Modern konut projesi, Boğaziçi Köyü, Tuzla Ovası Mevki Bodrum/Muğla adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 25 94