Kategoriler
Proje Haberleri

Boğaz manzarasıyla Askandar Çengelköy Konutları satışta

Askandar Çengelköy Konutları konut projesi boğaz manzarası ve lüks mimarisi ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Üsküdar İlçesinde yükselen proje Askandar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İstanbul konut projesi, Üsküdar İlçesi, Güzeltepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 4+1, 5+2 ve 6+2 villa tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Askandar Çengelköy Konutları projesi 3 konut bloğundan oluşan butik bir sitedir.

Proje kapsamındaki daireler villa tipinde tasarlanmıştır. Konutların içleri Amerikan mutfak, ankastre set, Hilton banyo, teras gibi özelliklere sahiptir. Dairelerde ayrıca giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, gömme dolap, şömine, barbekü, çamaşır odası, görüntülü diafon gibi donanımlar da mevcuttur. Dairelerin kendine ait bahçeleri vardır. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, otopark, jeneratör, su deposu gibi özellikler bulunmaktadır. Bunun dışında sitede oyun parkı ve spor alanı gibi alanlar da mevcuttur. Proje kapsamında bahçe ve villa konseptinde daire seçenekleri de yer almaktadır. Ayrıca daireler boğaz manzaralı olup, sahile oldukça yakın mesafededir.

Askandar Çengelköy Konutları konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Çengelköy Güzeltepe, Beyazköşk Sokakta yer almaktadır. Villaların bulunduğu bölgede bulunan proje Çamlıktepe Parkına 100 metre mesafededir. Ayrıca proje şehir merkezi, sahil, okul, market, hastane gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

160 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 750 bin TL’den,

5+2 bahçe dubleksi daireler 5 milyon 250 bin TL’den,

Bahçe dubleksi, 550 metrekare büyüklüğündeki 6+2 daireler 5 milyon 650 bin TL’den,

Boğaz manzaralı, 280 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler 8 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda farklı ödeme seçenekleri ile komisyonsuz daire seçenekleri sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 289 32 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version