Kategoriler
Proje Haberleri

Bolatlar Sezin Life Konutları hemen teslim

Isparta ilinde Bolatlar Sezin Life Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Bolatlar İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan ve alıcılarını yaşama hazır bir şekilde bekleyen proje bu açıdan ilgi görüyor. Proje, özellikle zaman sıkıntısı olan ve beklemek istemeyen alıcılara hitap ediyor.

Beş katlı olarak tasarlanan proje tek blokta yükseldi. Proje kapsamında dairelerin yanı sıra ticari konutlar da inşa edildi. Bu kapsamda da bahsi geçen proje bölgedeki daire ve ticari konut ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan ticari konutlar zemin katta bulunuyor. Proje, bünyesinde 28 konuta yer verecek şekilde inşa edildi.

Proje, toplu ulaşıma yakınlığı ve cadde üzerinde yer alması ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak üç farklı şekilde inşa edilmiş durumda. Bolatlar Sezin Life Konutları projesinde yer alan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutlar 175 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutlar ise 200 metrekare büyüklükte alıcılarına sunuluyor. Son olarak da projede bulunan 5+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 300 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Büyüklük ve daire tiplerinde olduğu gibi projedeki konutların fiyatları da değişiklik gösteriyor. Fiyatlar, daire tiplerine ve büyüklüklere göre değişecek şekilde belirlendi. Bolatlar Sezin Life Konutları projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları 500 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutlardan 4+1 daire tipindekiler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede yer alan 5+1 konutların fiyatları ise 700 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 545 450 14 50