Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Bolu Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Bolu Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi. İhale kapsamında Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait sosyal alanlar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Projede sosyal alanlar yer alacak

1 milyon 746 bin 44 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek. Proje içerisinde millet kıraathanesi, büfe, giyinme soyunma odaları, su deposu gibi bölümler yer alacak. 109 milyon 654 bin 01 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde millet bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yapımı işi gerçekleştirilecek. Proje içerisinde yeşil alanlar, meyve bahçeleri, yöreye özgü ürünler ve tema bahçeleri de yer alacak.

Bolu Millet Bahçesi ihalesi ne zaman yapıldı

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen Bolu Millet Bahçesi projesinin ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde Saat: 11:30’da gerçekleştirildi. Projeye sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gerekiyor. Projenin 400 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.