Kategoriler
Proje Haberleri

Bora Kent Sitesi Bağcılar satışları devam ediyor

Bora Kent Sitesi Bağcılar konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Bağcılar İlçesinde yükselen proje KA- YAPI İnşaat Proje ve Danışmanlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Bora Kent Sitesi Bağcılar projesi 3 konut bloğu ve toplam 210 daireden oluşmaktadır. Projede ilk blok bitme aşamasındadır.

Proje kapsamındaki daireler oldukça lüks donanımlara sahiptir. Ayrıca site içerisinde basketbol sahası, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi donanımlar mevcuttur. Bunun dışında otopark ve daha pek çok özelliğe sahip olan projede daireleri tapuları çıkmak üzeredir.

Bora Kent Sitesi Bağcılar konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Bağcılar Mahmutbey’dedir. Ayrıca proje metroya da 3 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

Aynı zamanda inşaatı devam eden projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir. Tapular çıkmadan önce tapu masrafı olmadan daire sahibi olabilirsiniz. Tapular çıktıktan sonra ise tapu masrafınız olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 485 66 06 ve 0536 224 99 85 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Bora Kent Sitesi Bağcılar satışları devam ediyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.