Kategoriler
Proje Haberleri

Borazanlar Konsept 06 daireleri Bolu merkezde satışa çıktı

Ceylan Yapı farkıyla satışa çıkan Borazanlar Konsept 06 projesinde 3+1 daireler satışa çıktı. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar üzerinden satışta olan daireler ferah ve geniş yapısıyla ön plana çıkıyor. Projede daireler hangi özelliklere sahip? Ayrıca proje konumu hangi merkezlere yakın durumda yer alıyor? Projede konut fiyatları nasıl?

Borazanlar Konsept 06 daire seçenekleri

Projede brüt 149 net ise 140 metrekare alana sahip 3+1 geniş ve ferah daireler satışa çıkmış durumda. Dört katlı binada yer alan daireler doğalgaz ile ısınıyor. Ebeveyn banyosuna sahip ve cam balkonlu daireler ayrıca giyinme odasına da sahip. Isıcam ve fiber internet imkanları sunan dairelerde görüntülü diafon da mevcut. Ayrıca dairelerde spot aydınlatma ve laminat zemin özellikleri de var. Isı yalıtım ve ses yalıtım imkanlarına sahip yapıda kapalı garaj da mevcut.

Borazanlar Konsept 06 sosyal özellikleri

Proje konum olarak okul, market ve sağlık ocağına yakın konumda şehir merkezinde yer alıyor.  Ayrıca semt pazarı, polis merkezi ve spor salonuna da yakın proje ulaşım rahatlığına da sahip. Proje konumu itibariyle yatırım amaçlı da tercih edilebilecek konut projelerinden birisi olma niteliğini taşıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan brüt 149 metrekarelik 3+1 daireler 585 bin TL üzerinden satışa çıktı. İnşaat firmasından satışta olan proje konut kredisine uygun kapsama girmiyor. Projede daireleri görüntülü arama ile gezme imkanınız mevcut. Ayrıca proje kapsamındaki daireleri takas yöntemi ile de satın almanız mümkün. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 515 61 80 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…