Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bordo Loca projesinde yüzde 0,99 faiz kampanyası

Etimesgut’ta konumlandırılan Bordo Loca projesinde üç blok ve altı adet villa inşa ediliyor. 37 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kurulan projede toplam 150 adet konut yer alıyor. Bordo 145 Yapı’nın imza attığı projenin önümüzdeki yılın aralık ayında teslim edilmesi planlanırken şehir manzarasının dairelerine eşlik ettiği projedeki satın alımlarda yüzde 0,99 oranıyla vade seçeneği sunuluyor.

Bordo Loca projesinde sosyal donatılar

Altay Mahallesi’nde yapımı devam eden Bordo Loca projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, fitness salonu, Fin hamamı, sauna ve çocuk oyun alanı yer alıyor. Projedeki fitness salonu, Fin hamamı ve sauna kadınlara ve erkeklere ayrı olarak ikişer adet bulunuyor.

Saunada duş kabinleri, soyunma odaları ek olarak inşa edilirken kapalı çocuk oyun alanında kız ve erkek çocuk tuvaletleri de düşünülmüş. Her daireye ait kapalı otopark alanının bulunduğu projede kapıcı hizmeti de yer alıyor. Açık otopark alanlarının da belirlendiği projedeki sitenin içerisinde güneşlenme alanları da inşa ediliyor.

Projedeki dairelerin özellikleri neler?

Altay Mahallesi’nde yükselen Bordo Loca projesinde, brüt 186 metrekare genişliğindeki 4+1 daire tipleri yer alıyor. Dairelerdeki ebeveyn banyosu ve giyinme odası projenin lüks özelliklerinden ikisini oluşturuyor. Merkezî ısıtma sisteminin bulunduğu projedeki daireler, ankastre beyaz eşyasıyla teslim edilecek.

Orhan Bey Caddesi’nde bulunan projedeki konutlar 599 bin liradan başlarken projedeki daire alımında ise borç yüzde 0,99 faiz oranıyla vadelere bölünüyor. Bunların yanı sıra kişiye özel ödeme seçenekleri üzerinde de anlaşılabiliyor.

Bordo Loca projesi nerede bulunuyor?

Ankara Çevreyolu ve Ankara – Ayaş Yolu’nun kesişim noktasına konumlandırılan konut projesi, otobüs duraklarına komşu durumda bulunuyor. Sincan’ın merkezine ve Etimesgut’un merkezine yakın mesafede inşa edilen proje, Ankara’nın merkezine de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Altay Mahallesi, Orhan Bey Caddesi, No: 1/97 Etimesgut / Ankara açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numaralarından birini arayarak ulaşabilirsiniz:

0312 281 14 44

0312 503 05 83 

0532 375 39 59