Kategoriler
Proje Haberleri

Bordo Loca’da kredili ödeme

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, Bordo 145 Yapı inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Bordo Loca konut projesi, toplam 37 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 6 blokta toplam 150 adet daire mevcut. Projedeki tüm konutlar 4+1 tipte ve 186 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bordo Loca konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki tüm daireler 599 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilme imkanı mevcut durumda bulunuyor.

Bordo Loca konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Fin hamamı, güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Balkonlu ve asansörlü projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, E-89 ve D-140 otoyollarının kesişim noktasında yer alıyor. Optimum AVM’ye yakın konumdaki projeden toplu taşıma olanaklarına da kolaylıkla ulaşabilmek mümkün. Projeden hastanelere ve diğer önemli noktalara da kolaylıkla ulaşabilmek mümkün durumda.

Bordo Loca konut projesi, Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/97 Atayıldız Plaza Eryaman-Etimesgut/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0312 281 14 44 – 0312 503 05 83 numaraları arayarak kolaylıkla ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.