Kategoriler
Proje Haberleri

Bordo Loca’da lansmana özel ödeme koşulları

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, Bordo 145 Yapı A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Bordo Loca konut projesi, toplam 150 adet konuttan meydana geliyor.

Projede 13 katlı A blokta 48 daire, 14 katlı B blokta 48 daire, 13 katlı C blokta 48 daireler ve 6 adet villa mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinde yer alan tüm konutlar, brüt 186 metrekare ve 4 oda 1 salon tipte tasarlandı. Konut projesindeki tüm daireler, oldukça geniş bir yapıya sahip. Konut projesindeki bloklar, 12 katlı olarak tasarlandı.

Konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Bordo Loca konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 599 bin TL olarak belirlendi. Projede lansmana özel ödeme koşullarından faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede satılık 144 adet daire yer alıyor. Konut projesinde ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi de olunabiliyor.

Bordo Loca konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede kameralı güvenlik, oyun parkı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde balkon da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede genişçe yeşil alanlar yer alıyor. Proje, ferah tasarımıyla oldukça ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yükseliyor.

Bordo Loca konut projesi, Altay Mah. Orhan Bey Cad. No:1/97 Etimesgut/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0312 281 14 44 – 0549 281 14 44  numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.