Kategoriler
Proje Haberleri

Bosbalı Villaları satışları devam ediyor

Bosbalı Villaları geniş özellikleri ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Zonguldak Ereğli’de bulunan proje BOSFEN İnşaat & Mühendislik Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 2 ve 4 artı 2 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 2 ve 4 artı 2 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 2 villanın büyüklüğü brüt 266 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 villaların büyüklüğü ise brüt 268 ve 269 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için bağımsız otoparklar ve yaya girişleri düzenlemesiyle müstakil bir hayat sunmaktadır. Böylece araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Konutların bodrum katında salon, mutfak ve banyo bulunmaktadır. Üstelik bodrum katında hobi bahçesi yer almaktadır. Zemin katında salon, mutfak ve tuvalet bulunmaktadır. Ayrıca zemin katta panorama bahçesi yer almaktadır. Bunun yanı sıra giriş katındaki salon içerisinde şömine yeri ve bacası tesisat düzenlemesi yapılmaktadır. Normal katında ebeveyn odası, ebeveyn banyosu, 2 adet oda, banyo ve balkon mevcuttur. Ayrıca konutlarda doğalgazlı kombisi takılı panel radyatör ısıtma sistemi bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra laminant zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa mevcuttur.

Bosbalı Villaları konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Balı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar, şehrin en temiz havasına sahip, doğayla iç içe sağlıklı bir yaşam sürebileceğiniz, şehir merkezine 6 dakika sürüş mesafesindedir. Bunun yanı sıra Balı Mahallesi Mühendisler Sitesi Sosyal Tesisi ve Havuzu önünde yer almaktadır.

Bosbalı Villaları fiyatları ne kadardır?

Bosbalı Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 266 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 villanın fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 268 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villanın fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 269 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villaların fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 267 02 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…