Kategoriler
Proje Haberleri

Bostanbaşı Gold Park fiyat

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Bostanbaşı Gold Park projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Altun Yapı İnşaat firmasının imzası ile inşa ediliyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor.  Proje kapsamında inşa edilmekte olan konut blokları on bir katlı olacak şekilde tasarlandı. Bostanbaşı Gold Park projesi bünyesinde 86 adet konuta yer verecek şekilde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor, bu sayede proje kapsamında inşa edilen konutlar neticesinde bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt veriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar birbirinden farklı daire tiplerinden meydana geliyor. İki farklı konut tipinde inşa edilmekte olan dairelerin büyüklükleri de tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Bostanbaşı Gold Park projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekilerin büyüklükleri 195 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan konutlardan 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 240 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları 450 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Bostanbaşı Gold Park projesinde yer alan konutlar daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde fiyatlandırıldı.

Projede bulunan 3+1 konutların metrekare fiyatları 2 bin 308 TL olarak belirlendi. Projede yer alan 4+1 konutların metrekare fiyatları ise 2 bin 292 TL olarak planlandı. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1  konutların fiyatları bu sayede 450 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları ise 550 bin TL’den başlıyor.

Projede inşa edilmekte olan konutlara sahip olmak isteyenler için taksitlendirme mevcut.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 422 325 74 74