Kategoriler
Proje Haberleri

Bostanbaşı Panorama Evleri teslim tarihi

Canbaylar İnşaat imzası ile Bostanbaşı Panorama Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Malatya ilinin Battalgazi ilçesinde inşa ediliyor. Modern mimarisi sayesinde bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje alıcılar tarafından ilgi görüyor.

Projede yer alan konutlar iki konut bloğundan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar on bir katlı olacak şekilde tasarlandı. Projede bulunan konut sayısı ise 88 olarak belirlendi. Önümüzdeki yıl teslimlerinin tamamlanması planlanan projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 88 konut kapasiteli olarak inşa edilmekte olan Bostanbaşı Panorama Evleri projesinde satılık olarak yalnızca 15 adet daire kaldı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutla konum itibariyle de alıcıların ilgisini çekiyor. Merkezi lokasyonu ile adından söz ettiren proje Turgut Temelli Caddesi’nde bulunuyor. Bostanbaşı Panorama Evleri projesinde bulunan konutlar Dabakhane Mahallesi Bebek 1. Sokak No:24/2’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tipleri gibi farklılık göstermeden tek bir seçenekten oluşuyor. Bostanbaşı Panorama Evleri projesinde bulunan konutlar 175 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlandı. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede alıcılar için 15 satılık daire bulunuyor.

Site sakinleri için çocuk oyun parkı ve sosyal alanlar gibi aktivite alanları yer alıyor. Bunun yanı sıra proje kapsamında açık ve kapalı otopark hizmeti de sunulmakta.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların, 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bunun ardından da projede bulunan dairelerin alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta. Konutlar ile ilgili bilgi almak veya proje ile ilgili soru sormak isterseniz 0 422 323 37 57 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.