Kategoriler
Proje Haberleri

Bostancıoğlu Korupark satışları devam ediyor

Bostancıoğlu Korupark geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Bostancıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Proje kapsamında daire seçenekleri 3+1 ve 4+1 şeklindedir.  Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Evin içerisinde seramik zemin mevcuttur. Sosyal alan olarak spor alanı, oyun parkı gibi yerler mevcuttur. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Bostancıoğlu Korupark konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Erzurum Yakutiye ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde şehir merkezine kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Markete oldukça yakın olması sizlerin işine oldukça yarayabilir. Aynı zamanda eğitim açısından da okullara yakın olması artı bir özelliğidir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir.

Bostancıoğlu Korupark Ev Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 170 metrekare, net 140 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt olarak 218 metrekare, net 178 metrekare alanı olan 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 710 bin TL’den başlamaktadır. Bu fiyat 875 bine kadar çıkmaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 784 44 05 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

 

Exit mobile version