Kategoriler
Proje Haberleri

Botanica Kayseri farklı konseptiyle hayat buluyor

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Hisarcık Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Atak Yapı Mühendislik firması tarafından inşa edilmekte olup villa satışları devam etmektedir. Botanica Kayseri konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Villa projesi Melikgazi, Hisarcık Mahallesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje toplam 21 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Kayseri villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Atak Yapı villa projesi kapsamındaki villalar taş, ahşap gibi doğayla uyumlu malzemeler barındırmasıyla dikkat çekmektedir. Villa içleri teras, kiler, gömme dolap, ebeveyn banyosu, vestiyer gibi niteliklere sahiptir. Ayrıca villalarda ısıcam, şömine, fiber internet alt yapısı, Hilton banyo gibi donanımlar da bulunmaktadır.

Konut projesinde bütün villaların kendine özel bahçeleri bulunmaktadır. Ayrıca sitede oyun alanları, otopark gibi olanaklar da mevcuttur. Proje mahalle ve sokak olgusu üzerine kurulmuştur. Botanica Kayseri konut projesinde dört farklı seçeneğe yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca villaların büyüklükleri de brüt 155 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir. Proje, sahip olduğu farklı konsepti ve Erciyes manzarası ile büyük ilgi görmektedir.

Botanica Kayseri Villa Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri villa projesinde yer alan villalar lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

155 metrekare brüt alana sahip 3+1 villalar 1 milyon 80 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

171-180 metrekare büyüklüklere sahip olan 3,5+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL ile 1 milyon 525 bin TL arasında değişmektedir.

4,5+1 ve 205 metrekare brüt alana sahip olan villalar 1 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca Projenin 2021 Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Villa projesi, Melikgazi, Hisarcık Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezine 10.8 kilometre mesafededir. Hisarcık meydana 800 metre mesafede yer alan proje, bütün ihtiyaçlarınızı satın alabileceğiniz mekanlara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 791 10 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..