Kategoriler
Proje Haberleri

Botanik 224 7. Etap projesi büyük daireleriyle satışta

Botanik 224 7. Etap konutları, Bursa’nın tüm ilçeleri arasında en büyüğü olan Osmangazi’de yükselmektedir. Yaklaşık olarak 860.000’i aşkın nüfusu ile şehrin en kalabalık ve en gelişmiş bölgesi olan Osmangazi, bu proje kapsamında yükselen 6 bloğa ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca 6962 m2 yüzölçümlü bir arazide hayata geçen projenin Aralık ayında tamamlanması beklenmektedir.

Oda sayısı 3 + 1 olan dairelerin büyüklüğü brüt olarak 140 m2, net olarak 125 m2’dir. Ayrıca yerden ısıtma sistemine ve ileri düzey ısı – ses yalıtımına sahip olan bu konutlarda üçlü ankastre seti ve klima bulunur. Bununla birlikte tüm daireler 1. sınıf kalitede derzli laminant parkelere, Lake türünde oda kapılarına, kuvars tezgahlara ve sağlam çelik kapılara sahiptir. Bunlarla birlikte tüm seramik ürünleri piyasanın en kullanışlı seramiklerinden olmaktadır.

Botanik 224 7. Etap projesi nerede hayata geçmektedir?

Ali Bostancı İnşaat tarafından inşa edilen bu konutlar, Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde yer alacaktır. Site alanı Soğanlı Mahallesi’nin, Nilüfer Çayı’na bağlanan Nilüfer Caddesi üzerindedir.  Ahsen Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi, BİM, Şok Migros şubeleri ve Soğanlı Merkez Camii yalnızca 5 – 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca Botanik 224 7. Etap konutları, Alemdar Evleri ve Yükselen Park Mercan gibi diğer konutlar ile aynı civardadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bursa Osmangazi satılık daire fiyatları gibi, bu dairelerin fiyatları da çeşitli aralıklara sahiptir. 3 + 1 odalı ve çift banyolu dairelerin 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte, Botanik 224 7. Etap satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0507 740 46 04 ve 0224 245 74 75 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…