Kategoriler
Proje Haberleri

Botanik Zirve Bağlıca lüks olanaklarıyla sahiplerini bekliyor

Ankara Etimesgut mevkiinde yer alan Botanik Zirve Bağlıca projesinde daireler lüks özellikleriyle sahiplerini bekliyor. Dairelerinde yüz tanıma ve parmak izi sensörlerine sahip projede özel mimari ön plana çıkan özelliklerin başında geliyor. Projede daire seçenekleri nasıl? Proje konut kredisi kapsamında mı? Projenin sosyal olanakları gelişmiş mi?

Botanik Zirve Bağlıca daire seçenekleri

Projede daireler çeşitli özelliklere sahip 206 metrekarelik 4+1 daire tiplerine.  Geniş odalara sahip daireler oturuma hazır durumda. Proje kapsamındaki daireler merkezi ısıtma sistemi ile ısınıyor. Balkonlu ve mutfağında ekstra bir yaşam alanı sunan daireler yeşil sosyal alanlara da sahip. Projede toplam 88 adet 4+1 tip daireler mevcut. Toplamda 20 bin metrekare alanda yer alan proje sizlere doğal bir yaşam vaat ediyor.

Botanik Zirve Bağlıca Sosyal Olanakları

Projede özel güvenlik ve açık ile kapalı otopark imkanları mevcut. Bununla birlikte proje konum itibariyle Başkent Üniversitesine orman alanı ile komşu durumda. Süs havuzu, yürüyüş yolları ve özel peyzajı ile dikkat çeken yapı açık hava spor aletlerine de sahip. Ayrıca kamelyalar, koşu parkuru, fitness salonu gibi özelliklere sahip projede basketbol, voleybol ve futbol sahası da mevcut. proje kapıcı hizmetine de sahip. Bununla birlikte proje kapsamında jeneratör, ses yalıtımı, ısı yalıtımı da mevcut. Ayrıca proje alışveriş merkezi, hastane, belediye ve okullar gibi merkezlere yakın mesafede konumlu.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 206 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje kapsamında daireler konut kredisine uygun durumda. Bununla birlikte oturuma hazır olarak satışa çıkan dairler alıcılarını bekliyor. Projede yer alan daireler 2021 yılı Nisan ayında teslim planıyla karşımıza çıkıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 778 81 13 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version