Kategoriler
Proje Haberleri

Bozkır Şehr-i Ala 2022’de teslim edilecek

Bozkır Şehr-i Ala konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Bozkır İlçesinde yükselen Konsey Mühendislik firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bozkır İlçesi Yukarı Mahallesi üzerindeki 11 bin 731 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Bozkır Şehr-i Ala modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ADSL, Hilton banyo, ankastre fırın gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra daire içleri vestiyeri ısıcam, mobilya, görüntülü diafon gibi özelliklere de sahiptir. Ayrıca konut projesi toplam 9 adet 50 adet konut ve 9 adet iş yerinden oluşmaktadır. Toplam 3 adet bloktan meydana gelen projenin 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projenin dışında asansör, güvenlik, otopark gibi donanımlar mevcuttur. Konya Bozkır konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 130 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 160 metrekare büyüklüğündedir.

Bozkır Şehr-i Ala konumu ve fiyatları hakkında

Bozkır Şehr-i Ala konut projesi, Bozkır’da Yukarı Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje ulaşım sorunu olmayan, otobüs durağına yürüme mesafesinde olan bir konumdadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler kefilsiz, vade farksız satışa sunulmaktadır.

130 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 380 bin TL,

Brüt 160 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 400 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler komisyonsuz özel fiyatlarla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0539 312 32 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…