Kategoriler
Proje Haberleri

Bozok 270 Konutları 25 Haziran’da satışta

Sorgun konut projesi Grup Avenir İnşaat Gayrimenkul Yatırım firması tarafından hayata geçirilecektir. Konut projesi Yozgat İli, Sorgun İlçesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Ayrıca proje merkezi konumda olması ve modern mimarisi ile dikkat çekmektedir.

Proje özellikleri neler?

Bozok 270 Konutları projesinde satışlarda 25 Haziran 2021 tarihi itibarı ile başlayacaktır. Proje ile ilgili detaylı bilgiler henüz belli değildir. Detaylar belli olduğundan bilgiler web sitemizde yer alacaktır. 25 Haziran 2021 Cuma günü satışların başlayacağı projede örnek daire de hazır durumdadır. Proje hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar örnek daireyi gezerek detaylı bilgi alabilirler.

Konut projesi içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer alıyor. Ayrıca projede bunların dışında açık otopark gibi bir çok sosyal alan da yer almaktadır.

Bozok 270 Konutları konum bilgileri

Hayaya geçirilecek olan proje Yozgat İli’nin Sorgun İlçesi’nde yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 5 026 veya 0530 163 97 59 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…