Kategoriler
Proje Haberleri

Brand İstanbul Park yatırımcısına kazandırdı

Konut projesi EMS Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi’nde hayata geçirilmektedir.  Brand İstanbul Park projesine yatırımcı büyük ilgili göstermeye devam etmektedir.

Bilindiği gibi satışa sunulduğu zaman yüzde ellisi kısa sürede satılmıştı. Konut projesi bölgedeki EMS Yapı markası ile Beylikdüzü’nü gayrimenkul yatırımında zirveye taşımaktadır. EMS Yapı tüm projelerinde olduğu gibi Brand İstanbul Park projesinde de yatırımcısına kazandırmaya devam etmektedir. Bu projeden daire satın alan vatandaşlar 1 sene içerisinde yaklaşık ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında getiri sağladılar.

İstanbul konut projesinde işçilikte birinci sınıf ve kaliteli malzeme kullanılmaktadır. EMS Yapı tarafından hayata geçirilen projelerini vatandaşın tercih etmesinin bir başka sebebi ise teslim sonrasındaki hizmetler. Konut projesinde aidatlar piyasadaki en uygun fiyatlardır.  Proje içerisinde yer alan sosyal alanlar aidatlara dahil olacak şekilde kat maliklerine hizmet vermektedir.

Brand İstanbul Park özelikleri neler?

EMS Yapı tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü konut projesi 3 bloktan meydana geliyor. 3 blokta ise toplam 396 adet konut yer almaktadır. Ayrıca projede dairelerin dışında 11 bin metrekare alana sahip ticari üniteden meydana gelmektedir. Projedeki bloklar residence suit ve ofis bloklarından meydana gelmektedir. Bu bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konut tipleri yer almaktadır.

A blokta 1+1 ve 2+1 tip daireler yer almaktadır. B blokta 3 odalı ve 5 odalı home ofisler yer almaktadır. C blokta ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. Proje D100 karayolu üzerinde, hastane, market, avm, metrobüs ve bankalara yakın mesafededir.

Brand İstanbul Park projesinde açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve fitness salonu yer almaktadır. Suit ve Residence bloklarda 2 farklı sosyal alana yer verilmektedir.

Ems Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Mermer, projeyi anlattı

Emre Mermer, ” Projelerde biz sadece daire değil, konutun yanı sıra hayattan zevk almalarını sağlayacak, içerisinde keyifle oturacakları yaşam alanları vaat ediyoruz. Dolayısı ile teslimlerden önce sunduğumuz hizmetlerin, teslim edildikten sonrada vereceğimizin bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Projemizde bize verdiği katlıklardan dolayı tüm tedarikçilere, bizi tercih ettikleri içinde tüm müşterilere teşekkür etmek istiyoruz. Farklı bir sosyal hayatın kapılarını açan proje, satın alan müşterilere ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladığını gururla belirtiriz.” dedi.