Kategoriler
Proje Haberleri

Brand Vadi İstanbul satışları başladı

Büyükçekmece villa projesi EMS Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İstanbul Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi’nde Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Brand Vadi İstanbul projesinde yer alan villaların satışlarına başlanmıştır. Projede villa tipleri neler, villa büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

287 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa edilen villa projesi üç etaptan oluşmaktadır. Büyükçekmece villa projesinde toplam 225 adet villa yer almaktadır. İstanbul villa projesinde özenle tasarlanan sinema odası, estetik görünüm yeniliklerle bir arada yer almaktadır. Projede yer alan villaların tamamı açık yüzme havuzlu olacak şekilde projelendirilmiştir. 2021 yılı Temmuz ayında inşasına başlanan villa projesinde altı farklı tip villa seçeneği yer almaktadır. Villa seçeneklerine baktığımızda 5+1 tek katlı Oliva villaları, 6+1 tek katlı Como villaları yer almaktadır. Ayrıca 7+1 tek katlı Mare villaları, 5+1 dubleks Natura villaları projede yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca villa projesinde 8+1 dubleks ve 10+1 dubleks villa seçenekleri yer almaktadır.

Brand Vadi İstanbul fiyatları ne kadar?

Villa projesinde yer alan satılık villa projesinde fiyatlar 8 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Bir kısmı peşin kalanı ise 20 ay vade imkanı ile villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projede tamamı peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 13 indirim fırsatı da bulunmaktadır.

Büyükçekmece villa projesi  Liv Bahçeşehir Hastanesi ve Medicana International Hospital’a yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca projeye İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Kültür Koleji, Community School gibi eğitim kurumları yer almaktadır. Alkev Özel Okulları, Özel MEV Koleji, Bahçeşehir Koleji ve Doğa Koleji gibi eğitim kurumları da projeye yakın bir konumda yer almaktadır. Proje aynı zamanda Akbatı AVM ve Mall of İstanbul AVM gibi alışveriş merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır.

Brand Vadi İstanbul projesinin satış ofisi Karaağaç Mahallesi, Dr. Hasan Akgün Caddesi, No: 20/339  34500 Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 20 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Brand Vadi İstanbul reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Brand Vadi İstanbul satışları başladı” için 2 yanıt

Merhaba Selçuk Bey,

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 20 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.