Kategoriler
Proje Haberleri

Bravo Tower Alanya taksitli avantajlarla satışta

Bravo Tower Alanya lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Antalya Alanya’da bulunan proje Alparslan İnşaat Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Kendine özel plaja sahip bu rezidans projede deniz manzaralı konutlar bulunmaktadır. Bu projede 62 adet 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Ayrıca 6 adet 2 artı 1 dubleks daireler ile 1 adet 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kendine özel plaja sahip bu rezidans projede deniz manzaralı konutlar bulunmaktadır. Bu projede 62 adet 1 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Ayrıca 6 adet 2 artı 1 dubleks daireler ile 1 adet 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 55 metrekare olmaktadır. Projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca Aquapark, açık & kapalı yüzme havuzu, hamam, spa, sauna, buhar odası, fitness, tenis kortu, çocuk oyun alanı, bilardo, masa tenisi, ve barbekü alanı gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Bunun yanında asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, Wi-Fi ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir.

Bravo Tower Alanya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Demirtaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar kendine özel plaja sahip olup dairenin 3. katından itibaren deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarası da bulunmaktadır. Muhitte ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri yer almaktadır.

Bravo Tower Alanya fiyatları ne kadardır?

Bravo Tower Alanya projesinde bulunan, brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 398.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu rezidans proje içerisinde uygun ödeme koşulları bulunmaktadır. Yüzde 50’si peşin, inşaat sonuna kadar taksit fırsatı sağlanmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (555) 868 43 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…