Kategoriler
Proje Haberleri

Breeze Tower Dragos son daireler satışta

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Çolakoğlu İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Breeze Tower Dragos konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Altındağ konut projesi Orhantepe Mahallesi’nde yer alan 33 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelen bir rezidanstır. Konut projesi doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri hırsız ve yangın alarmı, fiber internet, spot aydınlatma, görüntülü diafon, wi-fi gibi teknik donanımlara sahiptir. Ayrıca dairelerde beyaz eşya, giyinme odası, panjur, gömme dolap, ebeveyn banyosu, klima, barbekü, jakuzi, ankastre set gibi olanaklar da yer almaktadır. Rezidans içerisinde jeneratör, 4 adet asansör, daire başı iki araçlık kapalı otopark bulunmaktadır.

Sosyal olanaklar açısından zengin olan rezidans içerisinde 800 metrekarelik seyir terası, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness mevcuttur. Ayrıca projenin 1200 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Breeze Tower Dragos konut projesinde yaşam başlamış olup, yedi tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 normal, 4+2, 5+2 ve 6+2 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Proje kapsamında toplam 181 adet daireye yer verilmiştir. Ayrıca dairelerin dışında proje kapsamında 75 daire, 6 dükkan ve 81 bağımsız bölüm yer almaktadır.

Breeze Tower Dragos daire fiyatları ne kadar?

Kartal konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 600 bin TL’den,

3+1 ve 180 metrekare büyüklüğündeki daireler 3 milyon 900 bin TL’den,

Brüt 220 metrekare 4+1 tip daireler ise 4 milyon 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kartal, Orhantepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Metro ve E-5’e 10 dakika, hızlı trene ise 3 dakikalık mesafededir. Maltepe ve Kartal İDO iskelelerine 10 dakika uzaklıkta yer alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 20 dakikalık uzaklıktadır.

Çolakoğlu İnşaat Breeze Tower Dragos projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 712 53 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…