Kategoriler
Proje Haberleri

Brev Görükle daireleri Bursa Nilüfer’de hızla tükeniyor

Brev Yapı ayrıcalığıyla inşaatı yapılan Brev Görükle projesi Nilüfer Dumlupınar’da yükseliyor. Bursa’nın en gözde bölgelerinden olan Nilüfer’in yeni yıldızı daireler 2021 yılının Ekin ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. En son deprem yönetmeliğine göre planlı daireler radye temel, betonarme ve konvansiyonel kalıp sistemi ile inşaat aşamasında. İntercom sistemine sahip daireler klima alt yapısına da sahip. Peki bu ayrıcalıklı projede dairelerin fiyatları ne civarda? Projede daire tipleri neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Brev Görükle daire özellikleri

Projedeki daireler arası ses izolasyonu mevcut. Ayrıca klima alt yapısına sahip daireler modern tasarım mutfaklara sahip. Aynalı vestiyer bulunduran dairelerin iç malzemeleri birinci sınıf markalardan temin ediliyor. Özel aydınlatmalara sahip dairelerde tasarım çelik kapı da mecvut. Bununla birlikte ön cephedeki 2+1 geniş tip daireler brüt 70 ve 80 metrekare genişliğinde.

Brev Yapı Görükle sosyal olanakları

Alışveriş merkezine, hastaneye, belediyeye, spor salonuna, kısaca şehir merkezine yakın konumdaki proje alanı pek çok sosyal olanağa sahip. Anayola ve metroya yakınlığı da projedeki daireler için büyük bir avantaj. Park ve yeşil alan manzaralı daireler özel fiyatlar üzerinden satışta. Özel güvenlik, 7 gün 24 saat güvenlik kamerası hizmeti ve kapıcı hizmeti ile daireler ön plana çıkıyor. Ayrıca site sakinlerinin kullanımı için hazır açık otopark ve dinlenme alanları mevcut. Sitenin ortasına akustik havuz inşa ediliyor. Atrium sitesinde konumlu daireler sahiplerini bekliyor. Sosyal olanaklar bakımından çok geniş ve merkezi konumdaki projede daireler yatırım amacıyla da tercih sebebi.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Projede daireler konut kredisi kapsamına giriyor. Aidatı henüz belli olmayan projede 2+1 net 70 metrekare evler 299 bin lira üzerinden satışa çıkarıldı. Bununla birlikte projede 1+1 brüt 70 metrekare evler ise bulunduğu cepheye bağlı olarak değişen fiyatları ile 299 bin liradan başlayan fiyatlarla sahipleriyle buluşuyor. Brüt 80 metrekare 2+1 tip daire fiyatları ise 359 bin TL’den başlıyor. Bir yaşam ve yatırım projesi olarak tanımlanan proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 12 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca iletişim telefon numaraları arasında (533) 811 66 03 da mevcut.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…