Kategoriler
Proje Haberleri

Brev Koparan satışlarına başlandı

Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kızılcıklı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Bursa konut projesi Brev Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Brev Koparan konut projesinde daire satışlarına başladı. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu konut projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi, Hasanağa bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Toki Hasanağa Konutları projesinin olduğu bölgeye yakın bir konumda proje inşa edilmektedir. Arsa üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloğu 9 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

Nilüfer konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 konutlardan meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 145 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğündedir.

Brev Koparan Konutları projesinde yer alan dairelerde adsl, laminat parke, ankastre fırın, duşakabin mevcuttur. Ayrıca giyinme odası, intercom sistemi, asansör, bulaşık makinesi, ebeveyn banyosu, ısıcam, set üstü ocak mevcuttur. Bunların dışında ayrıca vestiyer, çamaşır makinesi, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak mevcuttur.

Projede yer alan konutlar havuz ve yol cepheli olacak şekilde tasarlanmıştır. Binada asansör, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, kablo tv, kapısı dairesi gibi özellikler yer almaktadır. Sosyal alan olarak ise açık otopark, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrı proje içerisinde güneşlenme alanları, basketbol sahası, kamelya, dinlenme alanları da yer almaktadır.

Brev Koparan fiyatları ne kadar?

Nilüfer konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 609 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 609 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Brev Koparan Evleri projesi Hasanpaşa Mahallesi, Toki Hasanağa Konutları caddesi, Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 12 19 ve 0533 811 66 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version