Kategoriler
Emlak Haberleri

Brooklyn City Fikirtepe’de yükseliyor

Pana Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşüm bölgelerinin önde gelen bölgelerinden Fikirtepe’de hayata geçirilecek olan Brooklyn City projesinde çalışmalara başladı.

Toplam 870 adet dairenin yer alacağı Brooklyn City projesi 18 bin 721 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Farklı tip ve büyüklüklerdeki daire seçeneklerinin yer verildiği Brooklyn City projesinde dairelerin dışında ayrıca 31 adet ticari ünite de bulunuyor. Toplam 145 bin metrekare inşaat alanına sahip Brooklyn City projesi Fikirtepe’ye bulunan Çeşme sokak üzerinde yer alıyor.

2020 yılı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Brooklyn City projesinde en küçük daire alanı 60 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 200 metrekare olarak tasarlandı.

Daire fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz netleşmeyen Brooklyn City projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 444 80 11