Kategoriler
Kampanyalar

Bu Kule Cebeci yüzde 0.98 faiz oranı ile satışta

Ulus İnşaat firması tarafından Ankara İli, Mamak İlçesi, Altınevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Bu Kule Cebeci projesinde kişiye özel ödeme planı ile satışa sunuldu. Toplam 26 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 26 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

26 katlı tek konut bloğundan meydana gelen projede toplam 184 adet daire yer alıyor. Projede toplam iki farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Konut projesi 92 adet 1+1 tip daire, 92 adet 2+1 tip daire toplam 184 adet daireden meydana geliyor.

2 bodrum kat + zemin kat + 23 normal katlı Bu Kule Mamak projesinde 184 adet dairenin dışında ayrıca 22 adet ticari üniteye de yer veriliyor. Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 70 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin alanları ise brüt 97 metrekare olarak tasarlandı.

Bu Kule Cebeci fiyatları ne kadar?

Bu Kule Cebeci projesinde yer alan 1+1 tip satılık daire fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 399 bin TL’den başlıyor. Projede daire sahibi olmak isteyenler için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Proje içerisinde yer alan ticari ünitelerin satışları da devam ediyor. Projede 60 metrekare ile 326 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki toplam 23 adet ticari ünite yer almaktadır.

Bu Kule Cebeci projesinde yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Bu Kule Ulus İnşaat projesi Altınevler Mahallesi, Güldalı Sokak, Mamak / Ankara adresinde yer almaktadır. Projede 7 / 24 kamera güvenlik sistemi, kapalı otopark gibi alanlar yer almaktadır. Samsun yolu üzerinde yer alan proje Esenboğa Havalimanı’na 19 km, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne 2.5 km, Hacettepe Tıp Fakültesi’ne 3.5 km, Kızılay’a 5 km, Ulus’a 3.5 km mesafede yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Bu Kule Ankara konut projesi 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne 2 km, Mamak Eğitim Merkezi Komutanlığı’na 1 km, Ankara Hastanesi’ne ise 2 km mesafede yer almaktadır.

Tel: 0532 477 64 83