Kategoriler
Proje Haberleri

Bucak Altınkent Konutları son daireler satışta

Burdur İli, Bucak İlçesi, Yunus Emre Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Hakan Ersöz Grup firması tarafından inşa edilmiştir. Bucak Altınkent Konutları konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Pendik konut projesi Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan 11 bin 760 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Ayrıca projenin 8 bin 310 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Konut projesi 8 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut blokları ise toplam 158 adet daireden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri duvar kağıdı, Amerikan mutfak, Hilton banyo, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Proje Bucak’ın ilk ve tek yeşil konut projesi unvanına sahiptir. Ayrıca siste içerisinde süs havuzu, piknik alanları, çocuk oyun alanı, basketbol ve voleybol sahası, sauna, fitness salonu gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra 24 saat güvenlik hizmeti, merkezi ısıtma sistemi, otopark, asansör, su deposu gibi özellikler de bulunmaktadır. Bucak Altınkent Konutları konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 90 metrekare ile 125 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Blue Garden Pendik Fiyatları Ne Kadar?

Bucak konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

2 +1 tip daireler 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 daireler 650.000 TL ile 880.000 TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Bucak İlçesi, Çubukiçi mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca yeni TOKİ konutlarına gelmeden hemen sol tarafta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 612 00 00 ve 0555 827 68 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…