Kategoriler
Proje Haberleri

Bükler Vadisi Evleri İnegöl’de yükseliyor

Abfm İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Bükler Vadisi Evleri İnegöl projesinde daire satışlarına başlandı. Proje firma tarafından Bursa İli, İnegöl İlçesi, Yunusemre Mahallesi’nde inşa ediliyor. Peki projede daire tipleri neler, Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özelikleri neler?

5 katlı 8 konut bloğundan oluşan projede 2+1,  3+1 ve 4+1 daireler yer almaktadır. 4+1 tip daireler brüt 184 metrekaredir. 3+1 tip daireler ise brüt 149, 159 ve 174 metrekaredir. 2+1 tip daireler brüt 120 ve 121 metrekaredir. Projede bazı dairelere ait bodrum katlarında depo alanları mevcuttur.

Konut bloklarında ısı yalıtımı, otopark, uydu sitemi, güvenlik sistemi vardır. Bunların dışında spor alanı, çocuk oyun parkı, su deposu da bulunan özellikler arasındadır. Dairelerde duşakabin, akıllı ev sistemi, asansör, ebeveyn banyosu, ısı cam pvc doğrama gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca projede görüntülü diafon, seramik zeminler ve çelik kapı yer almaktadır.

Bursa konut projesinde farklı bloklarda farklı daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin dışında ayrı projede dükkanlarda yer almaktadır. Dükkan büyüklükleri yaklaşık 75 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir.

Bükler Vadisi Evleri fiyatları ne kadar?

Bükler Vadisi Evleri projesinde yer alan brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan daireler konut kredisi kullanmaya uygundur.

Bükler Vadisi Evleri projesinde yer alan sosyal alanlar arasında otopark, güvenlik, spor alanları, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer almaktadır.

Firma İletişim bilgileri

Abfm İnşaat firması Yeni Mahalle, Hamzabey Caddesi, 113 Sokak, No: 2 /A1 İnegöl / Bursa adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 710 00 11 ve 0 532 155 70 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version