Kategoriler
Proje Haberleri

Bulut Orman Evleri satışları devam ediyor

Tanyer İnşaat firması hayata geçirdiği Bulut Orman Evleri oldukça fazla ilgi görmektedir. Geniş ve ferah odaları aynı zamanda konumundan dolayı da insanların ilgisini çekmektedir. Ayrıca özellikleri bakımından da bir adım önde olan bu proje sizlerin ihtiyaçları kapsamında detaylı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda sizler de detaylı bir biçimde bu projeyi inceleyerek bilgi sahibi olabilir ve evi değerlendirebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

İzmir konut projesi 4 bloktan ve 107 daireden oluşmaktadır. Konut projesi 21 bin metrekare inşaat alanına sahiptir. 1 + 1, 2 + 1, ve 3 + 1 daireler bu proje kapsamında yer almaktadır. Ayrıca Bulut Orman Evleri projesinde 1 + 1 daireler 60 metrekare, 2 + 1 daireler 105 metrekare, 3 + 1 daireler ise 210 metrekare olarak tasarlanmıştır. Bu şekilde evlerin geniş ve ferah özelliğini görmektesiniz. İzmir Narlıdere’de olan asma bahçeler projesinin kuzeyinde yer almaktadır. Ormana sınırlı olan bir arazide yükselmektedir. Proje oldukça detay içeren bir biçimde tasarlanmıştır. Orman manzarasına ve Körfez manzarasına sahip bu evler oldukça dikkat çekmektedir.

Konut projesinin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde Körfez, batısında Ali Onbaşı Deresi bulunmaktadır. Aynı zamanda akıllı ev sistemi ile donatılan site olarak açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi sizlerin yüzmeye olan ilgisi gösterecek aktivite yerleri bulunmaktadır. Çocuk oyun alanları gibi güvenli alanlar da çocuklarınıza eğlendirebilirsiniz. Ayrıca saunası da aynı şekilde sizleri rahatlatmak amacıyla bulunmaktadır.

Bulut Orman Evleri konumu ve fiyatı hakkında

Bulut Orman Evleri projesinin geniş yapısı ve manzarasıyla oldukça ilgi çektiğini söylenebilir. Satışları devam eden evleri fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda fiyatlar 4 milyon 715 bin TL’den başlamaktadır.

105 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 715 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 5 milyon 050 bin TL’den başlamaktadır.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Kent merkezine yakın olan konuma sahip Bulut orman evleri otoban çıkışına 7 dakika uzaklıktadır. Çeşme’ye 35 dakikada ulaşmanız mümkündür. Havaalanı’na 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Alışveriş merkezine ise 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca okuz Eylül Üniversitesi’ne 10 dakika mesafede bulunur. Sizler konumuna göre de bu eve sahip olabilirsiniz.

Bu şekilde Bulut Orman Evleri hakkında detaylı bilgi sahip olarak iletişim bilgilerinden yararlanabilir. Aynı zamanda evi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 850 270 978 38 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version