Kategoriler
Proje Haberleri

Bulut Park Edirne fiyat

Yapı Park İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Bulut Park Edirne projesi hayata geçiriliyor. Proje adından da anlaşılacağı gibi Edirne ilinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje Şükrüpaşa ilçesinde konumlandırılmış durumda.

İki birleşik bloktan meydana gelen proje dokuz katlı olacak tasarlanmış vaziyette. Proje bünyesinde 28 adet daire barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje dairelerin yanı sıra dükkanlar da inşa ediyor. Böylelikle proje sayesinde bölgedeki dairelerin yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verilmiş oluyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Şükrüpaşa Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bulut Park Edirne projesinde yer alan daire ve dükkanlar Keskin Sokak, 2/21’de yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projede bulunan daire ve dükkanların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Bulut Park Edirne projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 konut tipinden meydana geliyor. İnşa edilmekte olan 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 110 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 155 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bulut Park Edirne projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 daireler ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Böylelikle bahsi geçen daire ve dükkanların 2019 yılı içerisinde tamamlandıktan sonra alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili bilgi almak veya konutlar ile ilgili soru sormak isterseniz 0 533 301 14 13 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.