Kategoriler
Emlak Haberleri

Bulvar Aşkaroğlu Prestij Bursa’da yükseliyor

Aşkaroğlu İnşaat tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde çalışmalar başladı.

4 bin 87,26 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi 2 adet konut bloğu ve 1 adet ticari blok toplam 48 adet daire ve 7 adet ticari ünite yer alıyor.

Daire özellikleri neler?

2+1, 3+1 ve 5+1 ve dubleks tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde daire alanları ise farklı büyüklüklerde tasarlandı.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak Yapı Kullanma İzin Belgesi’nin alınması beklenen Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde satılık daire fiyatları ise 299 bin TL’den başlıyor.

2 bin 707 metrekaresi sosyal alan ve yeşil alana ayrılan Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde çocuk oyun alanları, kamelya, açık otopark gibi alanlar yer alıyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij nerede?

Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi İzmir Yolu Caddesi’ne 3 dakika, Uludağ Üniversitesi Metro Durağı’na 5 dakika, Özdilek Park Nilüfer AVM’ye 8 dakika, Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne 10 dakika, Özlüce Bulvarı’na 10 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0224 413 99 77