Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bulvar Asr Ankara’da yükseliyor

Asr Grup İnşaat firması tarafından Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Batı Sitesi Mahallesi’nde inşa edilen Bulvar Asr Ankara projesinde daire satışları başladı. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede kaba inşaat ise tamamlanmış durumda.

Proje yaklaşık 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükseliyor. 6 katlı toplam 2 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde ticari üniteler de yer alıyor. Projedeki ticari üniteler konut bloklarının giriş katlarında yer alıyor.

2+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Bulvar Asr Evleri projesinde üç farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. İki tip 2+1 daire 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanırken bir tip 2+1 daire ise 105 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Bina ve daire özellikleri neler?

Projede kapalı otopark, açık otopark, fitness salonu, toplantı salonu, güvenlik gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Dairelerde standartların dışında ayrıca balkonların tamamı ısıcamlı cam balkon, yerden ısıtma, ankastre mutfak, akıllı ev sistemi, kiler dolabı, çamaşır makinesi dolabı, vestiyer dolabı gibi işlevsel bölümlere de yer verilmektedir. Binada ise ses yalıtımı, su deposu, hidrofor, jeneratör, iki adet  asansör, merkezi ısınma sistem ısı pay ölçer gibi özellikler yer almaktadır.

Bulvar Asr Ankara projesi nerede yer alıyor?

İstanbul yolu E5 Karayolu, Ayaş Beypazarı kavşağı, Batıkent 75. Yıl Hipodrom girişinin ortasında yer alan Bulvar Asr Batıkent projesi Batı Sitesi Mahallesi, Ayaş Kavşağı, 2331. sokak 06370 Yenimahalle / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Konut projesinde 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları, projenin ne zaman teslim edileceği, diğer ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli değildir. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 280 02 77 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Projenin örnek dairesi hazır durumda olup alıcıların beğenisine sunulmuştur.