Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bulvar Deluxe Bursa’da yükseliyor

Atış Yapı tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Barış Mahallesi’nde hayata geçirilen Bulvar Deluxe projesinde yüzde yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

FSM Bulvarı üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen Bulvar Deluxe Nilüfer projesi 48 adet konut ve 29 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Bulvar Deluxe Bursa projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 114 metrekare ile 144 metrekare arasında değişiyor.

Bulvar Deluxe fiyatları ne kadar?

Bulvar Deluxe projesinde yer alan 2+1 tipindeki dairelerin fiyatları 700 bin TL’den, 3+1 tipindeki dairelerin fiyatları ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bulvar Deluxe ödeme planı nasıl?

Atış Yapı Bulvar Deluxe projesinde daire almak isteyenler yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı farklı vade ve faiz oranları ile banka kredili olarak ödeme imkanı bulabiliyorlar.

2019 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Bulvar Deluxe projesinde 113 araçlık kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, AVM, kafe gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 90 16