Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Effect Residence satışları devam ediyor

Bulvar Effect Residence lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Öztürkler Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 25 katlı tek bloktan oluşan 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 25 katlı tek bloktan oluşan 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekare ile 57 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi özelliklere sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Amerikan mutfak modeline sahip olan dairelerde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Banyo içerisinde duş teknesi, duş kabini, Hilton lavabo ve banyo dolabı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, oda kapısı, park ve priz mevcuttur.

Bulvar Effect Residence konumu

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin bulunduğu alan anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, metro ve otobüs kullanabilirsiniz.

Bulvar Effect Residence fiyatları ne kadardır?

Bulvar Effect Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra projede banka kredisine uygun satış avantajları mevcuttur.

Projede bulunan, brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 175 bin TL’den başlamaktadır. 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 530 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 657 10 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version