Kategoriler
Emlak Haberleri

Bulvar Loft ödeme planı

İller Bankası’nın Ankara Gölbaşı’nda yer alan 38 bin metrekarelik arsasının ihalesini kazanan Akfen İnşaat tarafından bu arsa üzerinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde Loft Flexi ödeme planı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İnşaatına 2016 yılının Haziran ayı içerisinde başlanan Bulvar Loft projesinde satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlıyor.

6 blokta, 16 farklı tipte toplam 822 adet dairenin yer aldığı Bulvar Loft Ankara projesinin 2018 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bulvar Loft ödeme planı nasıl?

Bulvar Loft projesinde Loft Flexi ödeme planına göre yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan miktarın yüzde 25’i 6, 12 ve 18. aylarda ödeniyor. Kalan miktarın yüzde 35’i 23. ayda ödedikten sonra kalan yüzde 20’lik kısım ise 23 ay taksitle ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Bulvar Loft projesinde taşınmaz satın alınması durumunda tapu masrafları taraflarca yarı yarıya ödenecek olup, noter masrafları da taraflarca yarı yarıya, sözleşme ile birlikte ödeniyor.

Bulvar Loft projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, yürüyüş parkuru, otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi ortak alanlar bulunuyor.

Tel:444 83 38

Tasinmazhaber.Com