Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Loft projesinde yaşam başladı

Akfen İnşaat tarafından 556 milyon lira yatırımla tamamlanan Bulvar Loft konut projesine 1.5 ayda 200 aile taşındı. İnşaat şirketinin Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle hayata geçirdiği dördüncü projesi olan projede daire teslimlerinin üzerinden sadece 1.5 ay geçmesine rağmen 822 dairenin 200’ü sahipleriyle buluştu.

Ankara’nın İncek bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip. Kolayca ulaşılabilir bir konumda yer alan proje; eğitim kurumlarına ve yargı kampüsüne oldukça yakın. Projedeki dairelerin fiyatları 350 bin ile 1 milyon 700 bin TL arasında yer alıyor.

Toplam 6 blok yer alıyor

Konut projesi, toplamda 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinde 6 konut bloğu bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. Projede toplam 16 farklı tipte daire mevcut.

Konut projesinde toplam 822 adet daire yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 66 metrekare ila 350 metrekare arasında bulunuyor. Bulvar Loft konut projesinin yüzde 75’i yeşil alanlara ayrıldı. Projede dairelerin dışında toplam 10 bin metrekarelik alanda 31 adet de ticari ünite yer alıyor.

Dairelere hemen taşınma olanağı mevcut

Oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir bir noktada yer alan Bulvar Loft projesi, şu an oturuma hazır ve hemen taşınılabilir halde. Projedeki dairelerin satışı ve kiralaması inşaat şirketi tarafından gerçekleştiriliyor.

Proje aynı zamanda zengin sosyal donatı alanlarıyla da ilgi görüyor. Projede fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık satranç, basketbol, boccia sahalarının yanı sıra hobi odası, cep sineması, paten pisti, güneş bahçesi, fire pit gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.