Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Bulvar Loft’ta yüzde 32 kar garantisi

İlbank güvencesi ve Akfen İnşaat tarafında Ankara ili, Gölbaşı ilçesi İncek’te hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde ev alanlara yüzde 32 kar garantisi verdiği kampanya devam ediyor.

Müşterilerine ‘Sizden sonra daire alan sizden ucuza alamayacak’ garantisi veren Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesi için başlattığı kampanya 18 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek.

Ankara, Gölbaşı İncek’te inşa edilen Bulvar Loft Akfen projesinde zam öncesi son bir fırsat kampanyası başlattı. Kampanyaya göre şirket lansman da müşterilerine verdiği yüzde 32 kar garantisi sözü doğrultusunda 18 Haziran 2017 tarihine kadar eski fiyatlardan satışlara devam edecek. 18 Haziran tarihinden sonra yeni fiyatlar geçerli olacak.

Flexi Loft sistemi ile konut satın almak isteyenlere diledikleri ödeme sistemi sunulan Bulvar Loft projesinde daire satın alanların çoğu kendi ödeme seçeneklerini kendileri oluşturarak daire sahibi oldular.

37 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Bulvar Loft projesi 6 blokta toplam 822 adet daire yer alıyor. Projede ayrıca ticari ünitelere de yer veriliyor.

Bulvar Loft Akfen projesinde satılık fiyatları 320 bin liradan başlıyor. Yüzde 20 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı bulunan projenin 2018 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tasinmazhaber.Com