Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Lotus fiyat

Bursa iline bağlı bulunan Nilüfer ilçesinde Bulvar Lotus projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özgür Kavaklı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje, zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bununla birlikte söz konusu olan proje bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor.

Sekiz katlı bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje site anlayışı içerisinde yükseliyor. Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Bulvar Lotus projesi bünyesinde toplamda 416 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar konumlandırılmaları ile de dikkat çekiyor. Bulvar Lotus projesindeki konutlar Ataevler Mahallesi Ata Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Bulvar Lotus projesindeki konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa edildi. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar 150 metrekare olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan projede yer alan 4+1 konutlar ise 270 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Bulvar Lotus projesinde bulunan 3+1 konutlar 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 820 bin TL’den başlıyor.

Projedeki konutlar hemen teslim durumunda.