Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Lotus’ta banka kredisiyle ödeme

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Özgür Kavaklı İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Bulvar Lotus konut projesi, toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

13 bloktan oluşan projede, toplam 416 adet daire mevcut. Projede 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 3+1’ler 150 metrekare büyüklükte, 4+1’ler ise 270 metrekare büyüklükte tasarlanarak hayata geçirildi.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Bulvar Lotus konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 820 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor.

Bulvar Lotus konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları var. Bunların içinde güvenlik, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, kameralı güvenlik, basketbol sahası, spor alanları ve çeşitli sosyal alanları sayabilmek mümkün.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumda yükselen konut projesi, bölgedeki önemli merkezlere de kolayca ulaşılan bir noktada inşa ediliyor.

Bulvar Lotus konut projesi, Ataevler Mahallesi, Ata Caddesi, Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0532 634 41 15 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.