Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Meşe Kayapa lansman fiyatlarıyla satışta

Bulvar Meşe Kayapa projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gezgintaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.400 metrekarelik arazi üzerinde 2 blok ve 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

4.400 metrekarelik arazi üzerinde 2 blok ve 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekare ile 135 metrekare arasındadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 249 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik girişte şifreli kapı ve dairelerde kapı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, Fitness center, sauna ve sosyal tesis alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dekoratif peyzaj ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan 3’lü ankastre set bulunmaktadır. 1 adet genel banyo ve 1 adet tuvalet mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyolarından içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır. Dairelere uygun tasarlanmış portmanto bulunmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Bulvar Meşe Kayapa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve park yer almaktadır. Ayrıca minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Bulvar Meşe Kayapa fiyatları ne kadardır?

Bulvar Meşe Kayapa projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 133 ile 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 875.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 249 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.075.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 221 67 57/0 (224) 251 57 67 veya 0 (532) 461 76 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version