Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Suites İzmir’de yükseliyor

İzmir iline bağlı Menemen ilçesinde Bulvar Suites projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Hasbağ İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen proje alıcılarına kaliteli yaşam alanları sunuyor. Suitlerden meydana gelen proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Projede yer alan bloklar sekiz katlı olacak şekilde tasarlandı.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen Bulvar Suites projesinin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 180 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar İzmir iline bağlı bulunan Menemen ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan Bulvar Suites projesi Ulukent Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar büyüklükleri açısından daire tiplerine uygun olacak şekilde planlanmış durumda. Bulvar Suites projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutlar 68 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri ise 90 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 118 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bulvar Suites projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 210 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları ise 350 bin TL’den başlayacak şekilde alıcılarına sunulmakta. Söz konusu konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması ve tamamlandıktan sonra da 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0532 134 47 68