Kategoriler
Toki Haberleri

Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları belli oldu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Burdur Merkez Bozkurt Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi Toki’nin sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca kura sonuçları web sitemizde yer alacaktır.

Proje özellikleri neler? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm 655 konut ve 41 Ticaret Merkezi projesi Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesinde yer alan konutlar için hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmiştir. Kura çekilişi 02 Temmuz 2021 tarihinde Cuma günü saat 11:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesinde 2+1 ayrıca 3+1 tip dairelerin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir.

Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları

Toplam 655 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 241 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. Projede kura çekilişi yapılan daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan dairelerin 89 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca konutların 152 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

2+1 tip daireler brüt 68.68 ile 90.30 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 210 bin TL ile 305 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3+1 tip daireler brüt 100.07 metrekare ile 114.54 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu dairelerin fiyatları ise 290 bin TL ile 365 bin TL arasında değişmektedir. Projede yer alan dairelere yüzde 10 ve yüzde 20 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise sırası ile 180 ve 240 ay vadelerle ödeme yapmak mümkündür. Toplu konut projesinde başvurular ise 14 Haziran ile 25 haziran 2021 tarihleri arasında yapılmıştır.

Burdur Merkez Bozkurt Toki Konutları projesinde kura çekilişi 02 Temmuz 2021 tarihinde Cuma günü saat 11:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmaktadır. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. İsim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version