Kategoriler
Toki Haberleri

Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde hayata geçirilen Burdur Bozkurt Toki Konutları projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde inşa edilen Burdur Bozkurt Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 13:00’da başladı. Hayata geçirilen proje  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Projede 1 Ada B blok 2+1 tip konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Daha 1 Ada C blok 2+1 tip konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Ardından Burdur Bozkurt 1 Ada A ve E blokta yer alan 3+1 tip konut kuraları çekildi. Daha sonra Burdur Bozkurt 1 Ada D blokta yer alan 3+1 tip konut kuraları çekildi. Devamında Burdur Bozkurt 2 Ada B blokta yer alan 2+1 tip konut kuraları çekildi.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Burdur Bozkurt Toki Konutları projesinde kura çekilişi 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 13:00’da başladı. Proje Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Burdur Bozkurt Toki kura sonuçları

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Burdur İli, Merkez İlçesi, Bozkurt Mahallesi’nde hayata geçirilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.